Maakt uw auto ècht mooier!

Professioneel reinigen, poetsen en polijsten

Interieur

Interieurpakket

Is het interieur van uw auto toe aan een opfrisser? Ook hier kan Autopoetsbedrijf Hooijer iets voor u betekenen. Met het interieurpakket wordt uw auto gewassen en wordt het gehele interieur grondig gereinigd, zoals de bekleding, hemel, matten en kofferruimte. Bekleding en matten worden middels "shamporellen" weer als nieuw gemaakt. Het dashboard wordt door middel van een "Tornador" diep gereinigd. Uw zult de originele, nieuwe look weer terug krijgen!

Ook voor het verwijderen van hondenharen uit uw bekleding bent u aan het juiste adres.


Lederen bekleding

Heeft u lederen bekleding, dan is de kans groot dat na verloop van tijd de originele kleur verdwijnt. Vooral de instapwang van de bestuurdersstoel is gevoelig voor slijtage. Deze leer beschadigingen kunnen wij voor u herstellen. De beschadigde plekken worden gerepareerd, met de originele kleur ingekleurd en met een speciale coating verzegeld.

Ook wanneer er geen slijtage zichtbaar is aan de lederen bekleding, is het aan te raden om regelmatig het leer te verzorgen. Autopoetsbedrijf Hooijer heeft de juiste producten in huis om dit voor u te verzorgen.


Totaalpakketten

Wanneer u zowel het interieur als het exterieur van uw auto onderhanden wilt laten nemen, kiest u één van de scherp geprijsde in- en totaalpakketten.