Maakt uw auto ècht mooier!

Professioneel reinigen, poetsen en polijsten

Exterieur

Wind, regen, zon en vuil hebben allemaal een negatieve invloed op de conditie van de autolak. Het is daarom verstandig uw auto regelmatig te reinigen en zo nodig in de was te zetten. Zo behoudt uw lak zijn diepe glans en verlengt u de levensduur van de autolak. En ook niet onbelangrijk: met een schone, goed onderhouden auto komt u goed voor de dag. Echter heeft niet iedereen hier de tijd of het geduld voor. Autopoetsbedrijf Hooijer neemt u graag dit werk uit handen.


Waspakket

Autopoetsbedrijf Hooijer wast uw auto handmatig. Uw auto wordt hierdoor grondiger en veiliger gereinigd, dan wanneer u uw auto in de wasstraat reinigt. Met het waspakket bent u verzekerd van een mooi schoon exterieur van uw auto. Na het wassen zetten we uw auto in een duurzame wax/was, zodat uw lak weer 6 maanden is beschermd en uw dat auto het "beading" of waterdruppel effect krijgt!


Polijsten

Neemt u geen genoegen met het uitsluitend wassen van uw auto, dan kunt u kiezen voor een van de exterieurpakketten. Met het exterieurpakket basis wordt uw auto gewassen. Uw auto wordt vervolgens behandeld met een speciale klei voor een subliem schoon en glad resultaat. Vliegroest en ander hardnekkig vuil, zoals hars en teer wordt verwijderd. Uw auto wordt 1 stap gepolijst, waarmee kleine krasjes verdwijnen. De auto wordt hierna in de was gezet. Ook worden de banden en kunststof onderdelen van het exterieur worden behandeld voor een diepe zwarte kleur.

Heeft uw auto diepere krassen? Dan is het exterieurpakket luxe een uitstekende keuze. Uw auto wordt in meerdere stappen gepolijst, waardoor krassen in uw lak aanzienlijk verminderen of verdwijnen. Uw auto zal er van buiten weer uitzien alsof hij net uit de showroom komt!


Lakverzegeling

Wilt u tijd besparen op het reinigen van uw auto, dan is lakverzegeling een echte aanrader. Uw auto wordt behandeld met de Cartec waxguard lakverzegeling, wat er voor zorgt dat de lak beter bestand is tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV straling, modder en strooizout. De autolak houdt gegarandeerd 1,5 jaar zijn diepe glans. Uw auto blijft jong waardoor een hogere waarde wordt behouden.


Koplampen herstellen

Wanneer u last heeft van slecht zicht in het donker, kan het zijn dat de koplampen van uw auto dof zijn geworden en niet meer optimaal de verlichting doorlaten. Het komt zelfs voor dat uw auto hierdoor niet door de APK keuring heen komt! Autopoetsbedrijf Hooijer kan de doffe koplampen herstellen. Gegarandeerd resultaat en vele malen goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe koplampen.


Motorcompartiment

Autopoetsbedrijf Hooijer kan het motorcompartiment reinigen, waardoor uw auto ook onder de motorkap er weer als nieuw uit ziet. Hierbij wordt olie, vet en tectyl verwijderd.
Keramische coating

Wilt u de best mogelijke bescherming voor uw lak dan kiest u voor een keramische coating. Uw lak wordt dan extreem vuil- en waterafstotend. Het wassen van uw auto is daarna een eitje omdat vuil zich niet goed hecht. Uw lak is gegarandeerd 3 jaar beschermd! Let op! De prijs voor een coating is aanzienlijk hoger vanwege het polijstwerk wat perfect moet zijn omdat alle krasjes onder de coating zichtbaar blijven. Kortom de auto moet krasvrij zijn!


Showroomstaat

Wanneer u zowel het interieur als het exterieur van uw auto onderhanden wilt laten nemen en u uw auto weer in showroomstaat wilt hebben, kiest u één van de scherp geprijsde totaalpakketten.