Maakt uw auto ècht mooier!

Professioneel reinigen, poetsen en polijsten

Poetsservice

Autopoetsbedrijf Hooijer maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Wassen

Autopoetsbedrijf Hooijer wast uw auto handmatig. Uw auto wordt hierdoor grondiger en veiliger gereinigd, dan wanneer u uw auto in de wasstraat reinigt. Met het waspakket bent u verzekerd van een mooi schoon exterieur van uw auto. Uiteraard wordt ook het interieur gestofzuigd. De deursponningen en de ramen aan de binnenzijde worden eveneens gereinigd.

Exterieur

Neemt u geen genoegen met het uitsluitend wassen van uw auto, dan kunt u kiezen voor een van de exterieurpakketten. Met het exterieurpakket basis wordt uw auto gewassen. Uw auto wordt vervolgens behandeld met een speciale klei voor een subliem schoon en glad resultaat. Vliegroest en ander hardnekkig vuil, zoals hars en teer wordt verwijderd. Uw auto wordt gepoetst en in de was gezet. Ook worden de banden en kunststof onderdelen van het exterieur worden behandeld voor een diepe zwarte kleur.

Heeft uw auto krassen? Dan is het luxe exterieurpakket een uitstekende keuze. Uw auto wordt in meerdere stappen gepolijst, waardoor krassen in uw lak aanzienlijk verminderen of verdwijnen. 

Interieur

Is het interieur van uw auto toe aan een opfrisser? Ook hier kan Autopoetsbedrijf Hooijer iets voor u betekenen. Met het interieurpakket wordt uw auto gewassen en wordt het gehele interieur grondig gereinigd, zoals de bekleding, hemel, matten en kofferruimte. 

Heeft u lederen bekleding, dan is de kans groot dat na verloop van tijd de originele kleur verdwijnt. Vooral de instapwang van de bestuurdersstoel is gevoelig voor slijtage. Deze kleurbeschadigingen kunnen wij voor u herstellen. De originele kleur wordt opgefrist en met een speciale coating verzegeld.

Ook voor het verwijderen van hondenharen uit uw bekleding of een verzorgende behandeling van leren bekleding bent u aan het juiste adres.

Totaalpakketten

Wanneer u zowel het interieur als het exterieur van uw auto onderhanden wilt laten nemen, kiest u één van de scherp geprijsde totaalpakketten.

Lakverzegeling

Wilt u tijd besparen op het reinigen van uw auto, dan is lakverzegeling een echte aanrader. Uw auto wordt behandeld met een waxoyl lakpantser, wat er voor zorgt dat de lak beter bestand is tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV straling, modder en strooizout. De autolak houdt gegarandeerd 2 jaar zijn diepe glans. Uw auto blijft jong waardoor een hogere waarde wordt behouden.

Koplampen herstellen

Wanneer u last heeft van slecht zicht in het donker, kan het zijn dat de koplampen van uw auto dof zijn geworden en niet meer optimaal de verlichting doorlaten. Het komt zelfs voor dat uw auto hierdoor niet door de APK keuring heen komt! Autopoetsbedrijf Hooijer kan de doffe koplampen herstellen. Gegarandeerd resultaat en vele malen goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe koplampen.

Motorcompartiment

Autopoetsbedrijf Hooijer kan het motorcompartiment reinigen, waardoor uw auto ook onder de motorkap er weer als nieuw uit ziet.

Steenslag, kras en deurrandenreparatie

Sommige beschadigingen kunnen niet door het poetsen en polijsten verwijderd worden. Als uw auto dergelijke vervelende beschadigingen in de lak heeft, kunnen wij dit voor u herstellen. Wij maken graag een offerte voor u.

Alle behandelingen worden op afspraak uitgevoerd. Behandeling van uw auto bij u thuis is onder voorwaarden mogelijk. Ook kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. 

Klik hier voor de actuele prijzen.